Tu można pisać o wszystkim co nam się nie podoba i co byśmy chcieli zmienić
Administrator
Moje zainteresowania to Ptaki i inne zwierzaki ,mam takie małe domowe ZOO .Jakiś czas temu miałam hodowlę ptaków egzotycznych .Ale Po wejściu do UNI i po rejestracji co niektórych gatunków ptaków zrezygnowałam z hodowli .Koszty wzrosły w utrzymaniu a niestety sprzedaż ptaków zmalała .Ptak z rejestracją był droższy a związane z tym procedury stały się nieopłacalne w hodowli .Ale mam taż i inne zwierzaki mam 3/koty , 1 psa ,1 królika , i kilka ptaszków w klatce .Zajmuje się tez i tymi ptaszkami które fruwają na wolności .Doglądam Jeże w okolicy .Na brak zajęcia nie narzekam . Mam 2 dzieci zięcia czwórkę wnucząt .Męża który razem zemną pisze na moich blogach mam kilka założonych w internecie o różnej tematyce.Siedzę w domu nie pracuje jestem na rencie inwalidzkiej .Niestety dla takich osób jak ja nie ma pracy .Dziś inwalida to gorzej jak zaraza dżumy .Bo dla inwalidy nie ma pracy a renty są takie że za duże aby umrzeć z /głodu/ a za małe aby godnie Żyć .
To tyle o mnie .
Będę pisać o Tym Co Mnie się w POLITYCE Nie Podoba a Co Bym Chętnie Zmieniła .Mam taka nadzieję że znajda się osoby które będą pisać zemną na moim blogu.